onsdag 24 november 2010

Lisette på besök :)

Nu var det en och en halv vecka sedan jag skrev. Det är inte okej. Men jag har haft fullt upp och jag har inte orkat skriva. Men nu kommer ett inlägg :)

Förra veckan efter att vi fått tillbaka hemtentan så pluggade jag mest inför nästa inlämningsuppgift som var ett "paper" om socialisation och identitesskapande. Det gick ganska trögt i början men till slut fick jag ihop något att skicka in iaf. Nu återstår bara att se om jag blir godkänd.

I Torsdags kom Lisette hit. Hon ska stanna ända till på lördag. Hon har nämligen praktik här på växjö tingsrätt. Mysigt att ha någon att prata med på kvällarna och slippa sitta helt själv :) Men vi hade aldrig klarat av att bo ihop en längre tid, inte i en etta iaf :P

I helgen som var partade vi både fredag och lördag. I fredags hade jag förfest hos mig och vi var några stycken som festade och sedan stack vi till stallarna. Jag hade jättekul och det verkade Lisette också ha :) det blev en händelserik kväll, men jag går inte in på några detaljer ;)

På lördagen var det bara jag och Lisette som stack ut. Vi "förfestade" lite hemma och lyssnade på musik och dansade sedan drog vi till Sivans. Även lördagen blev en trevlig kväll, dock inte lika händelserik som fredagen, men skönt med lite mindre händelserika kvällar med :P hehe.

Här nedan kommer bilder från i fredags och lördags:

Fredags:





Lördags:

Jag partyfin i lördags :)


Partyklara :)


Söta Lisette i lördags :)


I veckan fick jag även tillbaka "provsvaret" för vad det var i den chokladkakan jag berättat om innan som jag fick hår i. Det var nått ludd från någon maskin och jag fick en check 50 kr i ersättning. De skötte verkligen hela insidenten bra, fick bra information och de var mycket trevliga. För checken köpte jag och lisette fem nya chokladkakor som vi snaskade på hela helgen :)

Choklad!! Mums :P


Denna vecka har jag VFU, verksamhetsförlagd utbildning. Typ som praktik. Jag är på en förskola och jag trivs jättebra. Min handledare är toppen och börjar komma in i "förskoletänket" nu och det är kul att komma ut i verkligheten och omsätta teori i praktik. Den enda nackdelen är att jag börjar så tidigt ibland så jag får gå upp kl 5 :/ Jag hatar att gå upp på morgonen och det gör inte saken lättare att gå upp sååååå tidigt.. Men det funkar och jag kommer väl in mer och mer i det med :)




Nu ska jag chilla med Lisette och kolla tv. Sen blir det sängen tidigt. Men börjar inte förrän nio i morgon så får lite "sovmorgon". Måste ändå gå upp tidigt men inte fem iaf :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar