tisdag 3 juli 2018

Semester och en massa bus...

Under Mickes första semestervecka har vi hunnit med en hel del skoj :) Bland annat besökte vi Leos lekland för första gången för oss alla. Vendela tyckte mycket om bollarna i bollhavet och att springa på studsmattan var också kul. Jag och Vendela åkte också endel rutschkana och hon tyckte det var jättekul :) sen kom Leo och hälsade på också och Vendela tyckte det var spännande :) hon var inte rädd för honom utan mest nyfiken och när han gick ville hon gå efter och vinkade till honom, haha :)

Här är två videos från när i åkte rutchkana, den vita gick riktigt fort... Sedan har vi besökte Mariebergsskogen och tittat på djuren och ätit glass. Det var supermysig men Vendela blev livrädd för kossan på bilden när den råmade när de stod då nära. Sen fick vi även klappa en papegoja och Vendela var nyfiken på den men ändå lite rädd. Så fort den rörde på sig blev hon rädd och ville inte klappa den :P jag klappade den dock ;)

^Vendela doppade även fötterna i fontänen. Det var ju så varmt :)^


En dag var vi hos Johan och Alexander och lekte och då skjutsade Alexander Vendela på fyrhjulingen. Jag dör typ "sötdöden" när jag ser dem två, så himla söta och de körde runt flera varv och var supernöjda båda två :)
Vi har också hunnit med att bada lite i sjön. Vendela var "cool" i sina fina brillor :)


Lite lek i lekparken en förmiddag var också mysigt. Vendela är så aktiv nu och behöver aktiveras så en förmiddag gick vi ner till lekparen som ligger nära oss istället för att hänga i vår lilla lägenhet...


Vi har också äntligen tagit tag i att måla om sovrummet. Det var ganska jobbigt och inte lika kul när vi förhoppningsvis inte ska bo här alltför länge till. Det blev ändå bra till slut men en natt fick vi sova på soffan och Vendela sov i hallen. Det var en jobbig natt och Vendela sov som en kratta och fick dessutom feber den natten. Men inatt sov vi i vårt nya ommålade sovrum och det blev bra till slut. Vendela sov hela natten från ca 23 och det blev mycket fräschare faktiskt :) Var orolig över bubblorna som uppstod och att det såg så ojämnt ut, men de blev bra sen när det torkat och alla bubblorna försvann som tur var :)

^Vendelas söta sovställning inatt :)^

Inför förskolestaten har vi beställt namnnappar och namnlappar att märka alla kläder med. Shit, nu känns det ännu mer verkligt :/ Inga kommentarer:

Skicka en kommentar