fredag 27 juli 2018

En vecka i Kopparberg...

Då har vi precis kommit hem efter en vecka i Kopparberg. Vi har haft det så mysigt och träffat alla kusiner på pappa Mickes sida och badat i sjön varje dag. Vi har ätit gott och bara tagit det lugnt. Det har varit såååå skönt att få sova i deras källare då den varit så sval.... man har till och med haft täcket på sig... annat är det nu när vi är tillbaka i vår lilla lägenhet :/ puh



^Mums, glass är gott^

^Fick mycket glass av farmor :)^


^Så nyfiken på hundarna men de fick inte komma för nära ;P^

Jag och Micke har också passat på att fiska lite då vi haft barnvakt och igår när vi var ute med Mickes pappa med båten så fick vi äntligen lite fisk. Några abborrar som var tillräckligt stora för att ta upp :)





I slutet på förra veckan blev vi medbjudna av Sandra och Johan att köra vattenskoter och åka "soffa". Det var superkul men lite läskigt att köra vattenskoter. Jag åkte hellre bak på Micke och Johan haha. Sedan på kvällen blev vi bjudna på grillat hos dem och det supergott :)



Vår lilla tjej som börjar bli så stor :/ hon är oftast glad och så sprallig :) Värmen har inte påverkat henne så himla mycket än faktiskt men idag var hon dock svårsövd men vet inte om det beror på värmen eller att hon sov en timme i bilen på vägen hem...?!? 

^Älskade tjej^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar