torsdag 21 juni 2018

Första cykelturen och en mysig helg hos kusinen...

Nu har vi äntligen köpt en cykelsits till Vendela så ny kan jag och hon cykla om vi behöver det :) Först tyckte hon INTE om det och fattade inte varför hon skulle vara fastspänd, men så fort jag började cykla tyckte hon att det var jättekul :) 


I veckan när jag var ute och gick i Kil, gick jag inom leksaksaffären och då fyndade jag dessa söta bokstavsvagnar för 1 kr styck... sjukt billigt och hade egentligen velat ha hela hennes namn men det fanns tyvärr inte bokstäver till det så fick ta första bokstaven i alla våra namn :)


I helgen jobbade Micke på ett läger, så då passade jag och Vendela på att åka till Vendelas faster och kusin Melwin. Det var supermysigt och barnen lekte så fint och vi åt gott och hade det mycket trevligt. Vendela fick hälsa på djuren och vi var också på en glasskiosk och köpte jättegoda glassar ;) ^Vendela och Melwin myser i Johans knä :) Vendela brukar vara väldigt blyg när hon inte träffat människor på länge men det dröjde inte länge innan det var okej att Johan höll i henne och hon satt också en del i Saras knä :)^

^kolla in dessa ;)^

I onsdags var det sommaravslutning på öppna förskolan och det känns faktiskt lite sorgligt. Nu i Augusti börjar jag ju jobba igen och Vendela ska börja på "riktiga" förskolan så nu kommer vi inte kunna gå dit mer :( öppna förskolan i Kil har varit min räddning måste jag säga. Utan den skulle jag dött av tristess om dagarna och jag har träffat många härliga människor genom den. Även Håkan som jobbar där har varit fantastisk och det märks att han verkligen tycker om sitt jobb. Så för att tacka Håkan för sitt engagemang så fixa vi som är "stammisar" där en fin presentkorg med ett vin och lite ost och kex och korv. Den blev  mycket fin och jag tror att han tyckte om den :)


Vi hade sångstund, gick en liten tipspromenad, åt tårta och så var det en liten vernissage med tavlor som barnen målat. Här har ni Vendelas bidrag, om man tittar noga kan man ana en Kalle Anka i tavlan ;)


Igår kväll kom Micke hem och nu har han semester :) så j'vla skönt att vi får lite tid tillsammans nu, hela familjen och kunna umgås och ha roligt. Detta är andra semestern vi har ihop sedan vi blev tillsammans så den är vi väl värda! Vi har lite planer men kommande vecka ska vi bara vara hemma och jag ska på 90 min ansiktsbehandling och Vendela ska till BVC så vi har ända lite saker inbokat ;) 

I morse var Vendela en riktig liten busunge och stojade på. Hon ville rida på sin gunghäst och vi lekte lite tittut och hade kul ;)Vår fina underbara tjej! Tänk att hon nu fått plats på förskola och den 13 augusti börjar inskolningen som Micke får ta. På gott och ont... Jag vill egentligen vara med men det funkar inte med mitt nya jobb då jag ska ta emot en klass, då måste jag ju vara hos dem och kan inte sätta in vikarie första dagen liksom... Blir ju konstigt.. Men tror det kommer bli lättare också om Micke gör det för jag och Vendela har ju hängt ihop i 1,5 år liksom ... Det känns både tråkigt men också lite spännande för ny börjar ett nytt kapitel i livet känns det lite som :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar