torsdag 7 december 2017

Flyttat till Kil i Värmland...

Då har det snart gått en vecka sedan flyttlasset gick från Växjö i Småland till Kil i Värmland. Jag har varit spå orolig och nojig över flytten så det är såå skönt att den är över nu och att vi är på plats. Flytten gick ändå rätt bra och smidigt och vi är mycket nöjda med flyttkillarna och det jobb de gjorde.

^Nu kör vi!!^

^Wihoo, nycklarna hämtade^

^Första kvällen i nya lägenheten^

Vendela har varit så duktig under flytten men nu har hon dock blivit lite gnällig på eftermiddagarna och kvällarna och hon har svårt att komma till ro och sova på kvällen. Men det är väl någon fas hon är i, i kombination med allt nytt i samband med flytten. Dessutom har hon blivit förkyld med så det gör ju inte saken bättre.

Sen känner jag att vi måste komma iväg till öppna förskolan så att både hon och jag får träffa lite annat folk än att bara vara vi två hela tiden. Men det är sååå skönt att Micke kommer hem varje kväll nu så vi får vara en familj :)

Denna vecka har vi packat upp och fixat i ordning i lägenheten. Vi har också julpyntat såklart :) På lördag ska vi till Ikea och handla lite nödvändigheter, bland annat ett matbord som vi inte har än då vårt gamla är för stort så det får inte plats. Har också fått veta att de ska renovera vårt badrum i februari. De börjar i vår trappuppgång v.6 och de håller på i ca 4 veckor. Vet inte exakt när och hur lång tid det tar att renovera vårt badrum dock. Men ser verkligen fram emot det! Det kommer fräscha upp lägenheten med! Sen tänkte vi lightrenovera i köket lite med men det får bli till våren.

^Bokhyllan är uppe, så kul att vi får plats med hela bokhyllan i denna lägenhet :) i Växjö hade vi ju bara en del med hyllplan ...^

^Stor garderob med bra förvaring!^

^Förvaringen där uppe är toppen!^

^Det har varit rörigt i lägenheten under veckan och detta är ingenting jämfört med hur det sett ut...^

^Till slut kom även julgranen upp och se så fint det blev! Vendela har dock lite svårt att hålla tassarna borta^

^Även julstjärnorna är uppe. Nu fattas bara gardiner :)^

Sen när vi varit på Ikea och fått upp gardiner och så ska jag ta fler bilder och vida lägenheten mer ordentligt. Men vill komma i ordning ordentligt först :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar