torsdag 21 december 2017

God Jul och Gott Nytt År!

Eftersom det är Vendelas första jul i år och vi har inte tagit några studiefoton på Vendela sedan hon föddes, så bestämde vi oss för att ta julkorten i studio hos duktiga Martina. Jag kan varmt rekommendera henne om ni bor i Växjö, hon var så duktig med Vendela med och fick henne att skratta osv :) http://mstudio.se är hennes adress till hemsidan :) Vi är mycket nöjda med fotona och vi gjorde ett fint julkort av dem som vi skickat ut till en massa vänner och släkt :) 

Vendela tycker ju som jag sagt innan att plocka i och ur saker, och hon gillar också det med våra underlägg som vi har på vardagsrumsbordet. Hon är så duktig som kan sätta tillbaka dem också :) inte det lättaste för en sån liten :P


I helgen tog jag och Micke en promenad men det var inte det lättaste för det hade snöat hela dagen och det var inte plogat någonstans... Vendela sov gott i vagnen och vi kämpade oss runt en 5 km lång runda iaf... :)


Vendela gillar att bada och sist hon badade blev hon en liten tomte. Hon åt skummet med men det kan inte ha smakat så gott... :PIgår var vi på avslutning på öppna förskolan och då kom tomten och delade ut paket. Vendela fick en fin bok som hon tyckte mycket om, fast pappret var såklart roligast att leka med :PIgår kväll kom också tomten förbi här hemma och lämnade en tidig julklapp så i morse när Vendela vaknade fanns där en lära-gå-vagn under granen :) Hon har gått lite med den idag och mer ska det bli ;) 


Nu är det snart julafton och i morgon drar vi till Kopparberg för att börja vårt julfirande hos Mickes föräldrar. Det ska bli så mysigt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar