tisdag 24 oktober 2017

Besök i Sandsbro ...

Nu är vi hemma i Växjö igen och igår hängde vi med Gülda och Nill och Vendela fick prova Nills gåstol :) hon tog sig bakåt men var inte super bra på det, hehe. Hon var mer intresserad av Nills leksaker som hon tyckte var roliga! 


Vendela har börjat kunna hålla flaskan själv nu. Hon behöver lite hjälp med fattningen men sedan fixar hon det rätt bra :) min lilla bebis börjar bli stor :/


Idag tog vi bussen till Sandsbro och hälsade på min gamla arbetsplats. Förmodligen var det sista gången och det kändes lie tråkigt såklart. Jag lämnade in nycklarna och fixade med förlängning av min föräldraledighet :) blir att söka nya jobb i Värmland nu! Lilla sötnosen trivs bra i sin fina overall hon fått av mormor och morfar :)


Ikväll har vi lekt och myst och Vendela är mycket rörlig nu. Hon har börjat så smått att kunna ta sig framåt med, hon har flera gånger försökt ta sakerna som står längst ner på vårt avlastningsbord så blir nog att packa ner dem i flyttlådan snart och inte packa upp det på ett tag :PInga kommentarer:

Skicka en kommentar