tisdag 20 juni 2017

Hängt med Vjosa hela helgen...

Vendela har utvecklats mycket på senaste tiden. Hon har börjat äta lite gröt till frukost och i och med det har vi även introducerat vatten. Det är inte helt lätt för henne att dricka ur pipmuggen men hon gillar det och försöker iaf :) övning ger ju färdighet ;)


Vi har också köpt en "food feeder" som det kallas som är som en napp där man kan lägga in saker som kan mosas. Hon har provat melon, kiwi och clementin i den. Hon kan greppa den själv och stoppa den i munnen och nu har hon börjat suga som sjutton med :)


Vi har provat att bada på ett nytt sätt efter tips från min kompis Sofia. Vendela fick även den fina badankan av henne och hennes son Theo när de var på besök i torsdags :) Hon gillade den och lekte med den i badet.I lördags var vi på stan en sväng så vi gjorde oss lite fina ;) Sedan gick vi till Vjosa och Josef och hjälpte dem att flytta. Det var mysigt och Vendela är verkligen världens snällaste unge. Hon låg på en filt på golvet och bara lekte och kollade på vad vi gjorde och var hur nöjd som helst. Hon gav till och med ifrån några glädjetjut. Vi åkte även till Vjosa och Josef i söndags och umgicks med dem hela eftermiddagen och kvällen :)^Vår underbara söta tjej^


Vendela har börjat vrida sig mkt nu när hon ligger på rygg så nu är det nog inte långt kvar tills hon kan vända på sig också :) hon gillar ju dock inte jättemkt att ligga på mage men hon kanske gillar det mer sen när hon kan vända sig själv åt båda hållen..?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar