tisdag 6 juni 2017

Borta bra men hemma bäst...

I lördags var vi på Pannkaksladan i Höganäs för att fira djurens dag där. Det var en mysig dag och Ellen lekte och tittade på djuren. Vi åt även pannkakor så klart och jag och Anna delade på den som är på bilden. Det var nutellapannkakor  och så mycket mat att vi inte orkade äta upp det trots att vi delade...Vendela sov i början av vistelsen och sedan vaknade hon efter att vi ätit och ville då såklart vara med och titta på vad som hände runtomkring.


^Vendela tittar på getterna tillsammans med mormor^

På eftermiddagen/kvällen var vi hos mamma och pappa och åt grillat och bara umgicks. Jag och Ellen hoppade lite studsmatta och vi kollade på tv och åt gott.

^Sally sov mest men var vaken en liten stund lilla sötnosen^

I söndags kom Emelie, Mogge och Valter förbi Höganäs och hälsade på och fikade. Det var så kul att träffa dem igen och det var första gången de fick träffa vår Vendela :) och gud så stor lille Valter blivit :)

I måndags tog jag och Vendela tåget hem till Växjö igen och på kvällen kom även pappa Micke hem. Vi mös och bara umgicks med varandra vår lilla familj :) Idag har vi bara tagit det lugnt och busat med Vendela och tagit en promenad med vagnen i det fina vädret, det blåste dock rätt mkt...

^Underbara unge, tränar att ligga på mage ;)^

^Vendela har fått börja lite smått med smakportioner, vi har börjat med katrinplommonpuré och det är en hit ;) På bilden ovan har pappa matat henne, därav allt kladd :P^

^Hon gillar också att stå upp nu och hon står ibland väldigt stabilt och länge. Här står hon nästan helt själv, jag håller bara lite i hennes händer^

Usch, vår lilla bebis börjar bli stor :/ stoppa tiden nu! Den springer iväg! Visst, det är kul att hon utvecklas och jag måste säga att efter 3 månader blir det betydligt roligare att vara mammaledig och hon är nästan jämt glad och skriker inte alls som hon gjorde i början... :) (hon skrek nog inte så mkt så heller, inte mer än vanligt men man upplever det ju jobbigare iaf för att man inte fattar vad som är fel eller vad hon vill). Nu har man ju lärt känna henne bättre och man hör ju om det är gnäll eller något som är fel eller om hon bara är hungrig eller trött. Men det är som sagt inte ofta vår lillfis skriker nu för tiden och oftast är hon trött eller uttråkad när hon väl gör det och det är ganska lätt att rätta till. Hon är faktiskt ganska lätt att få att somna också (peppar, peppar) och hoppas det fortsätter så :) 

Vår älskade lilla Vendela! Tänk att det var du som låg i min mage och sparkade och levde livet ;) dagen då du föddes är den bästa i våra liv och du är alldeles underbar! Vi älskar dig så j*vla mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar