fredag 12 maj 2017

Kopparberg och kompismys...

Nu är vi hemma igen efter några underbara dagar i Kopparberg hos Mikaels familj och Vendelas farmor och farfar, faster, farbror och kusiner. På lördagen, vår första hela dag i Kopparberg gick jag, Mikael och Vendela till Mikaels mormor och morfar och hälsade på. De fick träffa Vendela och hon sov först när vi kom men sedan vaknade hon till lite så de fick träffa henne lite i vaket tillstånd med :) alltid kul att träffa dem och det är Mikaels mormor som stickat de rosa fina kläderna och hon har även sytt lapptäcket som vi har i vagnen :)


På söndagen åkte vi alla till Karlstad för att fira Vendelas kusin Vincent som fyllde 2 år i tisdags. Det var så kul att träffa dem igen. Var ca 1,5 år sedan jag träffade dem och det var första gången för Vendela :) det var en mysig dag och vi fikade gott och grillade på kvällen.

På måndagen åkte Micke tillbaka till Forshaga för sista dagarna av sin praktik och Susanne och Hasse jobbade. Jag och Vendela sov ut och sedan tog vi oss en promenad in till byn och hälsade även på Susanne på jobbet :) Sedan åkte vi hem och fikade och på kvällen mös vi framför tv:n.

På tisdagen var farmor Susanne ledig och då åkte vi till faster Sara och kusin Melwin och hälsade på. Det var så kul att se hur de bodde och Melwin som är strax över året är det full rulle på :) Vi åt gott och tog en liten promenad. Sedan följde Sara och Melwin med till Kopparberg och på kvällen kollade vi på Eurovision :)

På onsdagen tog jag och Sara en promenad in till byn och handlade lite saker som vi behövde. Sedan på eftermiddagen kom Micke tillbaka och vi umgicks lite med honom. Vi gick och lade oss tidigt eftersom vi skulle åka tidigt på torsdag morgon.

Vendela sov som en prinsessa hos hennes farmor och farfar. De har en jättefin korg där hon fick sova :)  
De flesta nätter sov hon bra :)
På torsdagen gav vi oss av kl 05.00 eftersom Micke skulle jobba och behövde vara på jobbet senast 10.00. Vendela var så himla duktig och sov större delen av vägen ner. Fick till och med väcka henne när vi skulle stanna och äta frukost så hon fick sträcka lite på sig och äta hon med. Ny blöja behövde hon ju med. På morgonen sov hon gott men hon vaknade till när jag skulle byta blöja och sätta henne i babyskyddet men hon skrek inget. Bara satt där och tittade :) Vår underbara dotter är så duktig och snäll :)

Vi kom fram strax innan 10.00 och jag och Vendela var kvar på Mickes jobb tills kl 16 då vi skulle åka hemåt. Vendela sov en hel del där med och då passade jag med på att få mig lite sömn vilket var välbehövligt efter att ha stigit upp kl 04.20. Vi var hemma i lägenheten ungefär kl 16.00 och det var så skönt att komma hem! Borta bra, men hemma bäst ;)

Idag åkte jag och Vendela till Sofia och Theo och hälsade på och åt lunch. Gülda och lilla Nill var också där och det var mycket trevligt. Åkte inte därifrån förrän kl 15.30 för vi hade så trevligt :) Tack Sofia och Gülda för en mysig dag! Det får vi göra om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar