måndag 13 mars 2017

Fullspäckad vecka ...

Förra veckan var fullspäckad av roligheter. I onsdags kom fina Gülda förbi på besök och det var så kul att träffa henne och hennes fina bebismage. Hon ska snart föda och jag ser så mycket fram emot att få se vad det är för en liten krabat som gömmer sig i hennes mage ;) vi åt gott och pratade. Fick också en superfin present, en sagobok som heter "365 Godnattsagor", en för varje dag i ett helt år. Kommer bli toppen när Vendela blir lite äldre!

I torsdags kom fina Sara och Julian upp från skåne. Så kul att träffa dem igen. Julian har ju hunnit bli över 1 år nu och det är full rulle på honom ;) Det var första gången Vendela fick träffa ett annat barn (förutom Ellen), så det tyckte hon var spännande. Natten gick också bra och båda barnen skötte sig fint!  Till middag åt vi sushi och det var sååå gott, var länge sedan jag åt det sist ;) Hon hade också med sig fina presenter till Vendela, kläder från Newbie, bland annat hårbandet det är en bild på nedan och även jag fick en fin handkräm i sen födelsedagspresent :) Här har ni en fin bild på första mötet med Sara:


^Vår gladis :)^

I helgen kom mamma och pappa och det var såå mysigt! Skönt med lite avlastning med och hon sov riktigt mycket i lördags. I söndags hade hon lite magknip vilket hon även haft ikväll så hoppas det går över snabbt. Hon sov dock ganska bra inatt :) I lördags blev hon 6 veckor gammal:



^Undra vad hon tittar på ;)^

^Somnar tryggt i mormors famn^

Idag tog vi en promenad till mitt jobb, Sandsbro skola. Det var sååå kul att träffa kollegorna igen och barnen. De kom springande och kramade om mig och ville så klart titta på lilla Vendela som sov så gott i sin vagn hela tiden. De fick se men inte röra :P och sa till att de inte fick nysa eller hosta på henne och det gick så bra så. Var bara utanför och i maj planerar jag att besöka dem igen och då stanna lite längre och lyfta upp henne så de får se henne lite vaken förhoppningsvis :) hon är ju lite liten än och är fortfarande lite nojig för det här med RS-virus...

På onsdag kväll kommer Micke hem. Ska bli skönt. Saknar honom så mycket och han saknar oss, extra mycket nu sen Vendela kom :P


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar