torsdag 13 oktober 2011

Länge sen sist...

Nu var det längesedan jag skrev igen.. men har inte hänt så mkt kul så har inte haft så mkt att skriva om... Helgen som var var vi på 40 års kalas hos Mickes arbetskompis. Det var mycket trevligt och hennes man och svärföräldrar är från Skellefteå. Så alltid lite kul att prata om det :)


På söndagen tog jag och Micke vår söndagspromenad som denna gång slutade på 1,3 mil. Inte illa och det var riktigt kul och kuperad terräng här och där. Vi brände en hel del kalorier vill jag lova :)




Vi har också beställt en fotobok om vår USA resa som kommer idag. Ska bli så kul att se hur den blev :)


Hela veckan som gått har jag bara pluggat och Micke jobbat. Mickes bil har varit inne på lagning också vilket inte var så kul, men blev inte så dyrt som vi trodde tack och lov!!


Idag fick vi också reda på en annan rolig sak. Micke slipper också betala dubbelhyra nu när vi ska flytta!! Så nu har vi lite mer pengar att spendera på möbler :) plus att vi kan flytta in lite tidigare så det inte blir så kämpigt att hinna samma dag :) håller tummarna för det, hänger ju lite på de som har vår lägenhet nu. Men verkar lovande :)


Längtar som fan nu till flytten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar