torsdag 5 april 2018

Påsken ...

Gud vad fort veckorna bara rullar på och nu har det varit påsk och allt. Micke har varit ledig hela 5 dagar i påsk så det har varit mysigt med lite familjetid tillsammans :) Vi har varit ute i det fina vädret och tagit promenader och lekt. Min bästa barndomsvän Linnéa och hennes kille Pontus har varit på besök. Det var sååå kul att äntligen träffa henne igen, Vi har inte setts på över 1,5 år nu och det är alldeles för lääääänge! Dessutom var det första gången hon träffade Vendela så det var verkligen på tiden :) I sitt påskägg fick Vendela såpbubblor som hon älskar att leka med och tittat på ;)

^Vår söta lilla påskhare ;)^

^Vendela älskar såpbubblor :)^

^Äntligen kom "tant" Linnéa på besök, och fina presenter hade de med sig också, tack så mycket Linnéa och Pontus :)^

^På promenad med pappa i det fina påskvädret^

^Gunga är också kul :)^

^Vendela i den fina byxdressen som hennes pappa? och faster haft som små :)^

I tisdags åkte vi till badhuset i Karlstad och badade med Vendela. Det var så kul och Vendela var så duktig och skrattade högt och tyckte det var jättekul att bada :) Hon har inte badat i badhus sedan babysimmet vi gick på förra året så det var på tiden :) Det får vi absolut göra om :) 

Igår var vi på öppna förskolan igen och det var kul att träffa alla där igen :) Idag har det varit tråkigt väder nu på fm och nu ska jag väcka Vendela så ska vi möta upp Matilda och Eira en sväng på byn och kolla lite i de affärer som finns och ta en fika :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar