torsdag 26 april 2018

Mysig helg och förkylning...

Förra helgen hade vi några fina dagar med sooool och varmt väder. Det var underbart och vi passade på att vara ute lite :) Vendela fick leka i sandlådan och gunga lite och hon tycker det var roligt. Så skönt att kunna vara ute i lättare kläder och slippa klä på sig så mycket och kul att koftan som hennes farmor virkat kommer till användning så mycket som möjligt för den är sååå fin :) 
Nu har Vendela dock blivit väldigt förkyld och snoret bara rinner och hon hostar en del. Speciellt på natten när hon sover... Det är såå tråkigt för då måste vi hålla oss hemma och kan inte umgås med våra vänner... Och på söndag åker vi iväg och är borta i 2,5 veckor så det är lite tråkigt att avsluta veckan såhär men så blir det med små barn ibland ... Lika bra man vänjer sig antar jag.

På söndag åker vi ner till Mickes gamla jobb i Småland och är där ett par dagar, sedan tar jag och Vendela tåget ner till Skåne till mamma och pappa och ska vara där i ca 2 veckor. Det ska bli så mysigt och jag ska även försöka hinna träffa lite kompisar. Mamma och pappa ska bort över kristihimmelsfärd, de ska iväg på FJR träff med motorcykeln så då har jag och Vendela bilen och kan använda den hur vi vill :) så då ska vi passa på att träffa lite kompisar :) Sen är ju den främsta anledningen till att vi ska ner att fira Sally ju som fyller 1 år. Vi kunde ju tyvärr inte vara med och fira Ellen i som fyllde 4 år i måndags så henne ska vi också fira lite och ge present :) och så ska vi ju få se syrrans och deras nya hus :) det ser vi också fram emot. Nu hoppas vi bara att ungarna blir friska snabbt så vi kan umgås en massa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar