söndag 28 januari 2018

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Vendelas första födelsedag...

Tänk att idag har det gått ett helt år sedan vår fina älskade dotter Vendela kom till världen. Detta året har gått så sjukt fort men oj så mkt roligt vi hunnit med också! Jag försöker njuta av varje stund och Vendela har verkligen utvecklats under detta år.

I fredags kom Mamma och Pappa upp till Kil för att vara med och fira Vendelas 1 årsdag :) Här myser Vendela med mormor :)

^Myyyyys^

Igår hade vi kalas för vår fina 1-åring och mormor och morfar, farmor och farfar, faster Sara och Johan och kusin Melwin kom och firade henne :) Vi började med att Vendela fick öppna sina fina presenter som hon fick. Även min fina vän Lisette som bor i Kanada hade skickat en present så hon var också med och firade henne på ett hörn ;) sedan var det dags för gofika. Jag och mamma hade bakat kakor och tårtan hade jag köpt på ett café här i Kil. Den var jättefin och supergod!
^Lugnet före stormen, se så fint vi pyntat :)^

^Vendelas fina tårta :)^


^Fikat som vi bjöd på :)^


Sedan lekte barnen en stund och vi vuxna pratade och hade trevligt. Vi kollade även på en film som jag satt ihop om Vendelas första år. Jag tycker att den är lite för privat för att dela med mig av här så jag kommer inte att lägga upp den tyvärr. Men jag är mycket nöjd med den och den är främst gjord till Vendela när hon blir större :)

Innan det var dags för gästerna att köra hemåt så åt vi lite mat som jag och mamma lagat. Det blev pizzabullar och två sorters pajer. Det var gott och mätta blev vi också. Men guuud med mat och fika det blev över. Nu blev tyvärr Vendelas andra kusiner magsjuka så de kunde inte komma så lite därför det blev extra mkt över men det hade det nog blivit ändå :P sedan på eftermiddagen/kvällen åkte gästerna hem och vi fortsatte leka lite innan det var dags för Vendela att krypa till kojs och sova. Hon somnade direkt men sov lite oroligt under natten, inte så konstigt med tanke på allt ståhej under dagen :P Vi hade en superbra dag och tack till alla inblandade som kom och firade vår underbara dotter :)

^Vendela fick också hem sin fina gunghäst som hon egentligen fick i julklapp, men vi hade inte plats i bilen att ta med den hem så farmor och farfar fick ta med den nu istället^

^Vendela är redo för kaka :)^

^Måste ju känna på tårtan och Babblarna var poppis :)^

^Hon åt inte så mkt tårta men Babblarna knaprade hon gott på :P^

^På kvällen innan läggdags monterade vi den fina kistan som hon fick av farmor och farfar i present. Se så fin den blev! Älskar den och Vendela tycker också den är roliga att öppna och stänga locket på :P^

^Här är alla fina presentar som Vendela fick i födelsedagspresent. Hon är en bortskämd liten tös men så värd det :)^

Eftersom det egentligen är idag som Vendela fyller år så var vi ju tvungna att fota några födelsedagsbilder idag med. Försökte få till en bild när hon sitter under den stora 1 ballongen men det var inte lätt. Hon ville bara krypa därifrån eller tittade bort :P ^Men fick iaf till några fina bilder utan ballongen :)^Grattis älskade Vendela på din första födelsedag!


Nu har mormor och morfar kört hem och Vendela har precis vaknat från vilan. SÅ nu blir det ännu mer bus med de nya leksakerna och i morgon ska vi besöka en till förskola som Vendela eventuellt ska börja på till Hösten :) spännande!

Nästa vecka blir det också att börja förbereda lägenhet för badrumsrenoveringen... Nu när vi precis kommit i ordning ordentligt blir det kaos igen :/ men jag och Vendela ska ju åka iväg så blir jobbigast för Micke faktiskt ... Måtte dessa 4 veckor gå fort så blir det ju bra när det är klart iaf ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar