fredag 9 februari 2018

Bortresta i 4 veckor...

Jaha, i måndags drog renoveringen av vårt badrum igång och ska hålla på i hela 4 veckor!!! Det känns lite jobbigt men nu har redan en vecka gått och för mig har den gått mkt fort! Kanske inte lika fort för Micke dock som får leva i det där :/ tydligen ska det vara väldigt skitigt och dammigt i lägenheten och så finns det ju varken toa eller dusch... Så Micke för göra sina behov på jobber eller springa ner i källaren om det blir kris...

Jag och Vendela har i alla fall haft en härlig vecka i Kopparberg och vi hade också tur för svärmor/farmor Susanne var ledig mån-ons och igår kväll kom Micke hit :) Så har inte behövt vara så mkt själva :) dessutom har vi varit en sväng hos faster Sara och kusin Melwin och busat och så sov vi över där också. Vendela och Melwin leker verkligen så fint och verkar ha roligt ihop redan vid så unga åldrar :) Vendela gillade att leka i Melwins leksakskök :)

^Efter en promenad i snön med farmor :)^

^Favoritsovställningen just nu... sötnos!^


^På väg till faster Sara och kusin Melwin.. Det gäller att hålla i sig när farmor kör :P^

^Spanar in alla djuren hos faster och kusin^


^Roligt att leka i köket :)^

^Glad tjej som äter bra just nu :)^

Vi har det så bra här och på tisdag drar vi vidare ner till Skåne för att spendera minst två veckor där... Det ska bli mysigt men jobbigt att vara så långt ifrån pappa/Micke :/ men vi kommer iaf hinna med en massa skoj :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar