lördag 22 juli 2017

Skåne

I onsdags tog jag och Vendela tåget till mormor och morfar i Skåne. Det gick så bra och hon charmade alla på tåget. Alla som ser henne kan inte låta bli att le mot henne för hon ler ju mot alla. Hon sov också en bit såklart :)^Underabara, söta unge!^ 

Väl framme provade Vendela på att gunga i deras gunga för första gången. Hon tyckte det var superkul och skrattade mycket :)


På kvällen provade Vendela att bada i deras jacuzzi också för första gången och hon gillade det mycket. Hon tycker det är kul att plaska med benen och pilla på saker såklart ;)I torsdags tog jag, Vendela, pappa och Lady en promenad längs havet i det härliga vädret. Det var mysigt! 


I fredags tog vi det bara lugnt på dagen och på eftermiddagen/kvällen åkte vi till Våxtorp för att hälsa på Emelie, Morgan och Valter. Sedan kom även Cissi och Johan dit och vi åt grillat och annat gott :) Det var första gången Cissi och Johan träffade Vendela så det var på tiden ;) Har tyvärr ingen bild från den kvällen...

Idag träffade jag fina Joanna och vi tog en promenad i Höganäs längs havet och pratade massor. Sedan satte vi oss på ett fik och Vendela var såklart med och ville  sitta i stolen. Joanna tog en supersöt bild på Vendela :)Nu ikväll kom Anna, Andy, Ellen och Sally hem till mamma och pappa och vi har badat jacuzzi, gungat och bara myst och ätit gott!


 Ikväll vände sig också Vendela från rygg till mage för första gången :) Hon fastnade lite med armen under magen så jag fick hjälpa henne att ta fram den  men annars gjorde hon det helt själv :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar