torsdag 16 februari 2017

BVC besök och hörseltest...

Då har snart en till vecka gått och Vendela växer och frodas :P

Denna vecka har vi vart på två besök. Ett på BVC där hon skulle vägas och mätas. Hon hade vuxit hela 2 cm (om de hade mätt rätt på BB) och hon går upp bra i vikt!

Vi har även besökt audionommottagnigen där Vendela fick göra om hörseltestet som inte funkade som det skulle på BB. Och hon fick godkänt på båda öronen :) hon var även så duktig och sov hela vägen till sjukhuset och skrek ingenting på hela tiden vi var iväg.

Igår fick vi två presenter i brevlådan. Två fina bodys från Mickes bror Stefan med familj och en leksak från våra vänner Emelie, Mogge och Valter. Tack så mycket fina ni! Vendela har nog lite ont i magen från och till då hon ibland blir väldigt ledsen. Vi kämpar på och försöker trösta henne och ge henne massae som vi fått tips från BVC. Har även köpt Sempers magdroppar idag som de också tipsat om så får hoppas att hon blir hjälpt av det. Det gör så ont i mammahjärtat att se henne ledsen och inte kunna ta bort det onda på en gång :( men ibland är hon glad och vi är duktiga på att lyckas fånga de små leendena på bild :) nedan har ni två söta bilder:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar