torsdag 10 november 2016

Ännu en vecka är snart till ända...

Förra helgen var jag och min kompis Anna i Ullared och shoppade loss. Jag köpte mest bebissaker och det var så kul :) men vi har fortfarande inte allt det "stora". Måste beställa babyskydd och köpa spjälsäng. Ska göra det när Micke kommer hem igen :)


Efter Ullared åkte jag till Mickes jobb och hade grillkväll med Otto och Gabi och några vänner till dem. Vi grillade i deras grillstuga och åt gott! Sedan sov vi i ett av deras hus framför en öppen brasa, så mysigt :)


Denna vecka har det verkligen varit fullt upp på jobbet. Det är ju första veckan utan min gamla kollega Jenny och jag har haft 11 samtal, så nu är jag helt slut. 

I tisdags var vi ute och åt med arbetslaget och vi provade Pinchos som nu öppnat även i Växjö. Det var en rolig upplevelse och jag tyckte det var mycket gott och en mycket trevlig kväll med kollegorna :)Nu har jag gått in i vecka 31 och denna vecka har jag tyvärr fått jätteont i ryggen. Jag har svårt att gå ordentligt och det strålar upp i ryggen från svanken. Ska till barnmorskan på tisdag så får prata med henne vad man kan göra åt det för det är inte kul :(


Igår var jag och Vjosa på Huseby Julmarknad och mös. Vi åt goda revbensspjäll och gick runt och njöt av ljusen och pyntet. Vi gick inte alltför länge för vi var trötta båda två och jag hade ju ganska ont i ryggen som sagt... 


I morgon ska jag på nätverksträff och sen slutar jag tidigt och det ska verkligen bli så skönt! Sen tar jag tåget ner till Höganäs och mamma och pappa :) ska bada varmt i deras jacuzzi och träffa syrran med familj :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar