fredag 31 augusti 2012

Viktiga beslut tagna!

Idag har vi tagit några viktiga beslut angående vår blivande lägenhet.
Vi har nu fixat klart allt till köket, dvs valt luckor och bänkskiva. Vi har även valt allt till badrummet, kakel och klinker. I köket blir det röd mosaik som planerat och även ett "vattenfall" vid duschen med samma röda mosaik. Vita lite större plattor, liggande på väggarna i badrummet och mörk gråa 20x20 plattor på golvet. I hallen har vi valt lite större plattor som nästan är svarta med mörk fog. Kommer bli sjukt snyggt!

Vi var även och kollade på färg och tapet och vi har hittat en SUPERSNYGG fondtapet som vi ska ha i sovrummet. Den är svart och grönrandig med glitter i. Låter inte så snyggt, men det kommer bli sjukt snyggt när den är på plats. De andra två väggarna i sovrummet ska vi måla en grön färg som matchar det gröna i fondtapeten.

Nu har vi bara kvar att bestämma vad vi ska ha för färg på fondväggen i vardagsrummet och där måste vi ju ha nån färg som matchar vår fina bokhylla eftersom det är en investering som kommer att vara med länge. Sedan ska vi även välja en färg som vi ska ha i det andra sovrummet/arbetsrummet. Där ska vi välja en "lugn" färg så man koppla av och arbeta där.

Nu när man gör alla dessa val längtar man bara ännu mer till lägenheten är klar och man får se den i sin helhet. Inte helt lätt att uppskatta hur den kommer att se ut färdig även om man har valt allt själv. Färger och sådant ser ju oftast lite annorlunda ut när det kommer upp på en hel vägg än de gör på färgproverna.

Ikväll ska vi ha kräftskiva bara vi två. Kommer bli så mysigt och avslappnande. Vi ska även baka en äppelpaj till efterrätt :) MUMS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar