lördag 2 juni 2012

Sista kvällen...

Ikväll är det min och älsklings sista hela kväll i Växjö innan jag åker hem för sommaren. Åker inte hem förrän om en vecka, men han ska bort i morgon och kommer hem på tisdag kväll och sen åker jag på onsdag morgon och kommer hem fredag kväll och åker igen lördag morgon... Så inte mycket tid tillsammans nu :( Men sen kommer han ju till midsommar! Men kommer bli jobbiga dagar!

Igår var vi och tittade på kakel och klinker och kök till vår nya lägenhet. Vi har en aning om hur vi vill ha det och vi har gjort upp en plan, men det är inte helt bestämt än. Valen ska ju inte vara klara förrän sista oktober så vi har ju lite tid på oss :) Men shit vilken beslutsångest man får. Finns ju så mycket att välja på. Kommer nog bli vitt kök och röd mosaik som "kakel". Kommer bli grymt och i badrummet ska vi nog ha mörkt golv, vitt matt kakel på väggarna och vid duschen ett "vattenfall" med samma mosaik som i köket :) Men vi får se om det slutar så eller om vi hinner ändra oss :)

Ikväll ska jag och älskling bara mysa och rå om varandra. Vi ska laga tre rätters middag med chokladfondue som efterrätt, mums :)

1 kommentar:

  1. Låter som om ni har det utmärkt. Välkommen hem i sommar vännen. mama

    SvaraRadera