söndag 15 april 2012

Påsk i Kopparberg

Under påskhelgen bestämde vi oss för att åka upp och hälsa på Mickes föräldrar i Kopparberg. Jag har inte varit där sedan midsommar så var ett tag sedan. Vi kom upp på torsdag kväll och då tog vi det bara lugnt och kollade tv och mös.


^Resa på vägen upp gick bra, Micke gav tummen upp :)^

^Jag och en av Saras hundar Agnes :)^

På fredag var vi och åt påskbord på en fin herrgård tillsammans med vänner till Micke. Det var mycket trevligt och super gott :) Vi åt och pratade
enda från kl 13.00 - 17.30. Sedan gick vi hem till Viktor och Camilla och åt chips och godis och drack lite drinkar och så :) Det var också mkt trevligt och tiden gick väldigt fort. Det blev en sen kväll. Lite bilder från påskmiddagen:





På lördagen sov vit ut ordentligt och sedan spelade vi lite spel som Micke hade i deras källare. Robinsonspelet var roligast och jag vann alla utom en robinsontävling :) Vi tog också en promenad in till byn och kollade på lite sevärdheter :) Sedan på kvällen var det dags för påskmiddag och några släktingar till Micke kom över. Vi åt massa gott!

Bilder från sightseeing på byn:

^Kopparbegs fina kyrka^






^Puss!^


^^Min snygging ;)^

^Mickes föräldrars hus :)^

^Påskmiddagen :)^

På söndagen åkte vi till Nora och hälsade på Jonathan och Tessan. Det var också mkt trevligt och alltid kul att träffa dem. Jag åkte även till Örebro och hälsade på Emma. Det var också såå länge sedan vi träffade så det var super kul att få prata om allt mellan himmel och jord. Skönt att åka själv med så vi slapp bli störda ;)

Sedan sov vi hos Jonathan och Tessan och på måndagen åkte vi hemåt. Vi kom hem vid femtiden och sedan tog vi det bara lugnt och gick och lade oss i tid :)

Detta var vår påskhelg. Vi hade en mkt trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar