söndag 4 mars 2018

Fixat med badrummet ...

Vi har haft en mysig helg med besök av Vendelas farmor och farfar och besök på IKEA och Bergvik köpcentrum. Jag fyller ju 30 på tisdag så jag fick fina blommor av Mickes mormor och morfar och även en fin present av Svärmor och Svärfar. Tack så mkt fina ni!

Vi besökte också fårmässan här i Kil som tydligen är en "stor" händelse för alla "fårintreserade". Det var dock inte riktigt något för oss då vi inte är så intresserade av sånt som har med får att göra och det var sjukt mkt folk så att gå där med barnvan var ingen lek... Vi gick i princip in och sedan ut igen. Men nu har vi besökt den iaf och var att vi inte behöver göra om det :P haha

Vi köpte fina blommor på IKEA till vårt vardagsrumsfönster. Det behövdes för det såg så tomt ut i det så jag är mycket nöjd!


Här kommer två före- och efterbilder på badrummet. Det nya badrummet ser dock ännu bättre ut i verkligheten än på bilderna och det gamla badrummet såg sämre ut i verkligheten än på bilderna typ :P haha så det har verkligen blivit så mycket snyggare nu :) 


^Badrummet före renoveringen^

^Är såååå nöjd med möbeln under handfatet och vi slapp till och med såga i den som jag trodde vi skulle behöva göra :)^

^Badrummet efter renoveringen^

^Det fick vara fint och städat i några minuter i alla fall innan lillan kom in och röjde :/ haha^

Vendela är inne i en riktig mysperiod just nu och hon ska mysa med allt, här myser hon med sin gunghäst :) det är sååååå gulligt när hon ska mysa med alla sina gossedjur och leksaker :)Jag och Vendela lekte också lite med "snapchateffekterna" och fick några söta bilder ;)^Vår söta lilla husmus ;)^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar