måndag 21 december 2015

Dags att ta upp bloggen igen?

Det var länge sedan sist! Har funderat på att lägga ner bloggen men funderar nu istället på att återuppta den. Denna höst har jag ändå inte haft nån tid men kanske ska bli mitt nyårslöfte att skriva iaf 1 gång i veckan... Tänkte jag kan börja nu på jullovet när jag gör annat än att jobba ;)

Jag inledde jullovet med en mysig tjejkväll med mina fina tjejer från bildkursen + fina Lina. Vi åt god mat, umgicks och spelade julklappsspelet. Det var en underbart mysig kväll med många skratt!


^Middag med finaste tjejerna!^

^Julklappsspelet i full gång^

^Min vinst ;)^

I lördags åkte jag och hjärtat upp till Nora för att hälsa på Mickes bästa kompis Jonathan och hans familj. Det var mycket trevligt och vi hade mycket att prata om. Sen på kvällen körde vi vidare till Kopparberg. Vi var trötta efter bilresan och sov ut dagen efter.

Igår var vi ute och kollade isen på en sjö där vi brukar fiska när vi är här.... Det såg inte lovande ut i början då isen var landlös, men till slut hittade vi ett ställe att gå ut på. Längre ut var isen betydligt tjockare så i morse gick vi upp i tid för att åka ut och pimpla... 


^Micke provar isen^

Igår kväll följde jag med Mickes föräldrar och mormor på julkonsert i kyrkan. Det var mycket vacker sång och stämningsfullt.

^Kopparbergs kyrka^

Till en början var vi osäkra på om vi skulle ta oss ut idag då isen var sämre vid land än igår, men med hjälp av en planka tog vi oss ut. Jag var livrädd men när vi väl var ute på den tjockare isen lyckades jag tänka på annat. Det var mycket bra fiske och vi fick 9 regnbågar på mindre än 2,5 h. Det har varken Micke eller hans papps vart med om innan... Så efter det var det bara att åka hem eftersom man bara får ta 3 var ... Här är lite bilder från dagen:


^Det nappar, första fisken^

^En liten en :)^

^Mickes tur att få napp^

^Lite större^

^Det nappade på bra^

^Fina färger på den regnbågen^

^Micke pimplar^

^Jag går på vatten ;)^

^När vi kom tillbaka till bilden såg det ut såhär, ingen is på flera meter...^

^Svärfar rensar firrana, 9 fina regnbågar^

Vi var hemma redan vid 12 och då vilade jag lite och sedan på eftermiddagen tog vi en liten promenad och gick förbi Mickes barndomsvän Viktor och hans tjej Jonna. Där fick en kopp Kaffe och lite fika. I morgon ska vi ut och vandra lite och Viktor hänger med, det ser jag framemot!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar