fredag 25 december 2015

Då var julen 2015 förbi...

Jaha, då var julen för detta år förbi och jag hade en toppenafton. Fick många fina presenter och det var roligt att se Lovisas (Mickes brorsdotter) reaktion när tomten kom på besök. Micke fick äntligen öppna sitt paket och visst var det jackan han hade önskat sig, så även han var mycket nöjd ;)

Jag fick bland annat ett par stövlar, ett staffli, godis, te, sockar, isdubbar, lite fiskegrejer och annat smått och gott. Av mamma och pappa fick jag pengar även detta år och jag blev mycket glad över dem, det kan man aldrig få för mycket av... eller? ;)

^Tomten på besök^


Idag har vi tagit det lugnt, lekt lite med Lovisa och Vincent och på förmiddagen tog vi en promenad allesammans, jag och Micke gick lite längre. Eftersom det är så tråkigt väder här nu och ingen is så vi kan pimpla, får vi roa oss på annat sätt och det blir genom lite längre promenader eller "vandringar" som vi också kallar de lite längre. Det är skönt att komma ut och röra på sig och då kan man ta det lugnt sedan när man kommer hem utan att få så dåligt samvete. I förrgår var vi ute på en vandring med Mickes kompis Victor och det var strålande sol och några plusgrader. Det var härligt men varmt ibland. Vi tog två bilder.

^Man kan inte tro att det är den 22 dec i Kopparberg^


^Fin utsikt^

Den 22 december var ingen vanlig dag i år heller. Det var nämligen min fina systers födelsedag. Detta år fyllde hon hela 30 år och det firade jag genom att ringa och gratta henne och sjunga för henne i luren. Jag tror hon tyckte om min sång även i år ;) Hon fick såklart en liten present med...

^Grattis kära syster på 30-årsdagen^


Även om vi inte gör så mycket om dagarna så flyger de förbi. Jag ska verkligen njuta av ledigheten för snart är den över. Även om jag har haft en tuff höst så ser jag faktiskt lite fram emot att börja jobba igen, ska bli spännande att jobba på en ny skola och i förskoleklass igen :)

Men nu har vi några fler dagar i Kopparberg innan vi styr kosan neråt mot Skåne och Höganäs för att fira nyår tillsammans med min familj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar