lördag 22 september 2018

Hela familjen samlad!

Nu har Micke varit hemma ett tag och det är så skönt att vara tillsammans allihop. Veckorna går så fort och förra helgen var vi bortbjudna till en arbetskamrat till Micke och vi blev bjudna på grillat och det var såååå gott! Vendela var duktig men höll låda rätt länge men till slut däckade hon i deras soffa tills vi åkte hem på natten. Hon är så sööööööt, till och med när hon sover vår älskade dotter!


Vendela är en riktig liten buse och tycker om att mysa med sina gossedjur också. Här ser ni när hon leker och myser med nallarna :)



Vi var också på XXL i helgen och shoppade lite nödvändigheter till Micke och då hittade vi denna cykel till Vendela som vi var "tvungna" att köpa med hem. Hon har ju tjatat om en cykel nu i flera veckor och när hon fick prova denna blev hon skitsur när hon var tvungen att kliva av. Så vi fick helt enkelt köpa med den hem och nu cyklar hon för fullt här hemma också :P


I söndags tog vi en långpromenad medan Vendela sov gott i vagnen. Det var så skönt att komma ut och röra på sig för vi har blivit lite dåliga på promenader på sistone så vi måste försöka komma ut lite mer nu innan vintern kommer :P hehe Vi stannade till vid en fin utsiktsplats och blickade ut över sjön :)


I måndags var förskolan stängd och jag hade studiedag på jobbet som jag gärna ville vara med på , så svärmor Susanne kom i söndags och sov över till måndagen och passade Vendela när vi jobbade. De hade en mysig dag och lekte i lekparken och busade massor. 

När vi har tråkigt här hemma leker jag och Vendela ibland med snapchat och provar olika filter. Vendela tycker det är kul och skrattar mycket :) se vilka söta bilder:




Denna helg ska vi också bort till en av Mickes arbetskamrater och de har tvillingar som är ett år äldre än Vendela, så det blir kul att se hur de kommer interagera mot varandra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar