torsdag 28 september 2017

Kopparberg och Forshaga

I fredags tog jag och Vendela tåget upp till Kopparberg för att hälsa på Farmor och Farfar och äntligen träffa pappa igen :) tågresan gick bra trots SJs skittåg och ryggont från helvetet... Vendela är så duktig som vanligt och sitter och leker och äter och sover typ :) och även om jag hade tagit med mig en massa roliga leksaker så var det klart roligast att leka med skötväskan :P


Väl framme i Kopparberg har vi busat och lekt och tagit promenader. Vi hälsade även på Mickes kompis Viktor, hans tjej Jonna och deras söta son Lars. Det var kul att äntligen få träffa Lars också och att de fick träffa Vendela för första gången :) 



Vendela tycker om att utforska saker nu... här nedan utforskar hon farmor och farfars kök :)




Vendela har också nu i dagarna börjat få framtänderna där uppe. Hon har varit lite gnälligare än vanligt och tuggar mycket på saker :) 


I onsdags morgon åkte vi med pappa till jobbet i Forshaga. Det var spännande att träffa alla hans arbetskamrater tyckte både jag och Vendela och kul att se skolan med :)


Idag har vi varit en sväng i Kil och tittat hur det ser ut där och Vendela fick gunga lite. Det tyckte hon var kul :)




Vår stora lilla tjej blir ju hela 8 månader idag med! Usch! Stoppa tiden nu! Men roligt att följa hennes utveckling med såklart ju :) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar