torsdag 8 september 2016

Veckorna går fort tack och lov...

Då är snart ännu en jobbvecka förbi och jag blir gladare och gladare för varje dag vi närmar oss jul. Jag vet att det kommer gå fort och inget mig emot! Är ganska tufft på jobbet just nu och kämpar med att hålla humöret uppe för allas skull och det rullar på...

I veckan målade jag klart min Tarpon som jag gjort till Micke. Han ville ha en likadan som Ed och Lisa fick så det var bara att göra en till ;) den blev inte riktigt lika bra som den andra men helt ok ändå. Jag är ju inget proffs direkt så jag får nöja mig med "så gott jag kan" iaf :P Såhär blev den:


Jag var på Samarkand förra helgen också och hittade denna fina body. Kunde ju inte låta bli att köpa den till vår lilla "fiskbebis" ;) Hoppas att vårt barn också får upp ett intresse för fiske, vi kommer iaf att ta med hen ut och fiska å så :)


Idag fick vi våra skolfoton som vi tog första veckan när skolan börjat. De blev inte så bra måste jag säga, ingen jättebra fotograf varken enskilda fotot eller gruppfotot. Bjuder i alla fall på denna:


Jag måste verkligen till frissan snart och klippa mig och färga håret. Ska vänta tills jag vart hos barnmorska nästa gång, den 20 september och fråga om det är lugnt att färga håret närman är gravid. Har hört lite både och, och vill ju inte chansa direkt...

Igår var jag och åt middag med fina Gülda. Det var så länge sedan vi sågs (midsommar) och det var så roligt att prata med henne och hon muntrade verkligen upp min dag efter en jobbig och tjatig dag på jobbet ;) Hoppas det inte dröjer lika länge innan vi ses igen ;)

I tisdags gick jag in i vecka 22. Jag har börjat känna bebis mer och mer nu, känner något varje dag, men det är inga jättestarka rörelser. Två gånger har jag känt lite tydligare, som små buffar och ett "pet" annars känns det mest som svepningar eller "bubblor" i nedre delen av magen. Många har sagt att det känns som en fisk som sprattlar, men jag tycker aldrig det känts riktigt så... Men man är väl olika och refererar olika antar jag :P

Jag har även beställt och hämtat ut lite gratis "babyboxar", måste säga att jag inte är jätteimponerad av innehållet i dem men gratis är ju gott ;) några fina och användbara saker har jag fått iaf. Ska försöka hinna hämta ut från Babyproffsen i helgen, har hört att den ska vara bra, men den är slut hela tiden så får hoppas jag får nån denna gång, ingen panik annars ju för är ju ett tag kvar tills jag ska föda :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar