torsdag 14 juli 2011

Liseberg och Campingmys :)

Förra helgen åkte jag och Älskling till Göteborg. Vi campade på en mysig camping som heter "Lilleby camping". Vi hade köpt ett tält på rusta för 99kr. Det funkade bra fast det var lite litet (se bilden nedan) haha :P Men jag sov gott i det i alla fall. Men vi ska nog skaffa ett lite större när vi ska campa nästa gång :)

Vi kom till Göteborg på söndagen och då kollade vi mest runt i Lilleby och solde och badade i havet. Vi gick också upp till en utkiksplats där vi kollade på utsikten över Göteborg skärgård. Det var jättemysigt och fint!
På lördagen spenderade vi en heldag på Liseberg med mycket åkning och mys. Vi åkte den nya attraktionen "Atmosfear". Den var riktigt rolig och liet läskigt faktiskt. Den var mycket bättre än fritt fall som funnits där innan. Fallet på Atmosfear var längre vilket gjorde den mycket bättre :) Den ska jag lätt åka igen :)

På söndagen var det dags att bege sig hemåt och vi körde inom Kungsbacka och kollade på ett fint slott som heter "tjolöholmsslott". Det var ett mycket vackert slott och vi fick några fina bilder :)
Vi stannade också i Halmstad på vägen hem och käkade och hälsade på Cissi. Det var mycket trevligt :)

Nedan kommer lite bilder från resan:


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar